Contact

Autikunde Voerendaal
E-mail: info@autikunde.nl
Telefoon: 06-14566602
BTW nummer: NL001838365B78
KvK: 58908897

Samenwerking

Om mijn kennis en vaardigheden op peil te houden werkt ik stelselmatig samen met collega's uit het werkveld. Reflectie op eigen handelen is een belangrijke competentie. Het terugkijken op eigen ervaringen om daarvan te kunnen leren en het leren van andermans ervaringen vergroten de (zelf)kennis.

Autikunde staat Samen met collega's uit het werkveld stil bij hoe er gewerkt wordt, welke keuzes daarbinnen gemaakt worden, welke vaardigheden er ingezet worden en hoe dat voelt. Dit alles is een toegevoegde waarde om vakkennis op peil te houden en te blijven ontwikkelen.

Een belangrijke netwerkpartner waar Autikunde regelmatig mee samenwerkt is Maurice Stultiens van ZieZo. We delen regelmatig onze kennis op het gebied van cliëntbegeleiding, onder andere door intervisiebijeenkomsten. Desgewenst vragen we elkaars expertise,indien hulpverleningsprocessen daarom vragen, en werken we na afstemming met de cliënt(en) binnen hetzelfde gezin. Ziezo voert verschillende werkzaamheden uit. Behandelen, casemanagement voeren, begeleiden of training geven. Bij ZieZo staat de jongere in zijn eigen omgeving centraal. Een visie waar Autikunde zich graag bij aansluit. Voor meer informatie zie: http://pedagoog.org/

 

 

Twitter

Top of Page