Contact

Autikunde Voerendaal
E-mail: info@autikunde.nl
Telefoon: 06-14566602
BTW nummer: NL001838365B78
KvK: 58908897

Sterktes

Ik ga altijd uit van het positieve in de mens. Van daaruit zoek ik samen met de hulpvrager(s) naar de aanwezige krachten en sterktes. Ook mensen met autisme beschikken over kwaliteiten. Door samen op zoek te gaan naar die kwaliteiten ontstaan er nieuwe kansen. Met de aanwezige krachten kan men leren mindere kanten te compenseren, waardoor er een hernieuwd zelfvertrouwen ontstaat. 

Ik ben sterk in het analyseren van problemen en vastgelopen opvoedsituaties. Een analyse maak ik nooit alleen. Ik doe dit samen met de ouders en/of de hulpvrager. Hierbij heb ik steeds een open, eerlijke, betrokken en nieuwsgierige blik. Regelmatig constateer ik dat cliënten me nieuwe dingen leren.  

Ik ben sterk in het contact maken met mensen met autisme, mede door het toepassen van aangepaste communicatie. Ik creëer een leer- werk- en leefklimaat dat voldoende veiligheid en uitdaging biedt voor verdere ontwikkeling. Daarnaast draag ik zorg voor een passende leer-, werk- of leefomgeving door het aanbieden van de juiste activiteiten. 

Ik werk op een interactieve manier voortdurend aan mijn professionele ontwikkeling, deskundigheid en kwaliteit en daarbij reflecteer ik op mijn opvattingen en werkervaringen.


<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->

Twitter

Top of Page